Szerda éjfélig lehet jelentkezni!

Nem maradt sok idejük azoknak, akik valamely magyarországi felsőoktatási intézménybe szeretnének jelentkezni alap- és osztatlan vagy mesterképzésre. A jelentkezés Ügyfélkapus hitelesítésének határideje: 2023. február 15. éjfél.

Az E-felvételi felülete regisztráció után folyamatosan tölthető, menthető, újra megnyitható. A lényeg, hogy a már meglévő dokumentumok feltöltésére, a jelentkezésre és az Ügyfélkapus hitelesítésére február 15. éjfélig sor kerüljön.

E-FELVÉTELI jelentkezés lépései:

  • Regisztráció – Az E-felvételi használatához egy felhasználónév, egy jelszó és egy e-mail-cím megadásával kell regisztrálni a Felvi.hu honlapon. Az E-felvételi a belépés után a Szolgáltatások dobozból lesz elérhető.
  • Biztonsági kód – Fogadd el a felhasználási feltételeket, majd az első belépéskor a rendszer automatikusan küld egy biztonsági kódot a regisztrációkor megadott e-mail-címre.
  • Jelentkezési adatok – a felületen ezek az adatok egyszerűen rögzíthetőek, a jelentkezési határidőig pedig módosíthatod őket.
  • Dokumentumok feltöltése – a jelentkezéshez szükséges végzettséget igazoló, illetve többletpontra jogosító dokumentumokat, valamint azok hiteles fordítását szkennelve, elektronikusan tudod csatolni.
  • Jelentkezés hitelesítés – legkésőbb 2023. február 20-ig az Ügyfélkapun keresztül kell hitelesíteni. Az Ügyfélkapu egyszeri, kormányablakban, okmányirodában személyesen végzett regisztrációt igényel. Akinek erre nincs lehetősége, annak a felületről kell kinyomtatnia a hitelesítő adatlapot, aláírni és beküldeni.
  • Az Ügyfélkapura előbb-utóbb mindenképpen szükség lesz, tehát érdemes időben regisztrálni, és azon keresztül hitelesíteni a jelentkezést. Bővebben itt tájékozódhatsz.

Sorrendet később, egy alkalommal április 20. és július 12. között módosítani lehet, illetve a később kézhez kapott dokumentumokat is addig lehet majd feltölteni, benyújtani.

Ha valaki lemaradt volna a felvételi tájékoztatónkról, ahol az előadók a 2023. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás bemutatása során minden fontos információt átadtak a felvételi előtt álló diákok számára,  itt visszanézheti.

Messenger icon
Küldj üzenetet az App segítségével.